Популярні Пости

Вибір Редакції - 2019

Документи для отримання візи до Фінляндії

Зі статті ви дізнаєтесь, які документи потрібні на фінську візу для дорослих і дітей, а також які вимоги висуваються цими документами.
Віза

У вас є прописка в Північно-Західному окрузі РФ

Вам потрібні наступні документи:

  • Заповнена та підписана анкета-заява
  • Закордонний паспорт
  • Фотографія - 1 шт.
  • Копія громадянського паспорта (1 шт.)
  • Страховий медичний поліс для виїжджаючих за кордон (оригінал + копія)

Вимоги до вищевказаних документів

паспорт

Термін дії вашого паспорта повинен становити не менше 3-х місяців з дня закінчення терміну візи. Якщо віза оформляється в новий закордонний паспорт, то старий паспорт також необхідно принести з собою.

Світлина

Наочний приклад правильної фотографії: інструкція про особисту фотографії візу.

Фотографія повинна бути:

  • кольорова фотографія паспортного формату, по якій можна ідентифікувати особу;
  • давність фотографії не більше шести місяців, розмір фотографії 47 х 36 мм;
  • фоновий колір повинен бути одноколірним, світло-сірим;
  • фотографія повинна бути чіткою, позиція голови анфас (особа прямо);
  • вираз обличчя має бути нейтральним, очі відкриті, погляд спрямований прямо в об'єктив.

поліс

Страховий поліс повинен покривати весь термін дії запитуваної візи і всю територію дії Шенгенської угоди.

Поліс повинен мати ліміт страхової суми не менше 30 000 євро. Він також повинен покривати витрати в екстрених випадках, під час захворювань або нещасних випадків, включати витрати на медичну репатріацію до місця постійного проживання застрахованої особи або посмертну репатріацію.

Документи для дитини молодше 18 років

  • Окреме візову заяву
  • Свідоцтво про народження (копія та оригінал)
  • Нотаріально завірена згода від батьків (якщо дитина їде один) / другого з батьків (якщо дитина їде з одним з батьків) / опікуна

Термін дії завіреної згоди не повинен перевищувати 1 року з моменту його видачі.

  • Копії віз батьків (якщо дитина їде за кордон з обома батьками)

Для кожної дитини, вписаного в закордонний паспорт одного з батьків, потрібна окрема анкета і окрема віза. Віза вклеюється в паспорт, в який дитина вписана.

У вас тимчасова реєстрація в Санкт-Петербурзі

Для отримання візи необхідно надати офіційну довідку з місця роботи або навчання.

З роботи

У довідці повинні бути вказані реквізити організації, ПІБ заявника, відомості про те, що заявник працює в даній організації аж до теперішнього часу, дата надходження на посаду. Довідка повинна бути завірена підписом відповідальної особи, а також печаткою. Термін дії довідки з моменту видачі - 1 місяць.

З навчання

Стандартна довідка з навчального закладу, яка підтверджує, що вони є учнями очного відділення.

Ви прописані в іншому окрузі РФ

Ваші документи ви повинні подавати в посольство Фінляндії в Москві в Москві або візовий центр Фінляндії в Москві:

  • Заповнена та підписана анкета-заява
  • Закордонний паспорт
  • Фотографія - 1 шт.
  • Страховий медичний поліс для виїжджаючих за кордон (оригінал + копія)

Плюс до стандартного пакету документів вам бажано мати:

  • Роздруковане підтвердження броні готелю або лист від акредитованої туристичної фірми. Список є на сайті посольства.
  • Запрошення або контактну інформацію та дату народження того, хто вас запросив (якщо ви їдете в гості на запрошення).

Вимоги до зазначених документів такі ж, як і для громадян Північно-Західного федерального округу.

Зверніть увагу

Жителі Калінінградської області подають документи в Генеральне консульство Литви в Калінінграді.

Жителі Мурманської областей звертаються до Мурманська, в представництво консульства Фінляндії.

Жителі республіки Карелія оформляють фінську візу Петрозаводську, в представництві консульства Фінляндії.

Дивіться відео: Легальна робота в Данії, Німеччині, Фінляндії. Інфа для роздумів. (Жовтень 2019).

Loading...

Залиште Свій Коментар